Detectoare de metale pentru coloane

PreviousNext
image-brand

Pentru a afla mai multe detalii despre produs, te rugăm să completezi formularul de cerere ofertă.

Cere sfatul unui consultant
+40 21 255 31 32

Descriere

Detectoare de metale pentru coloane

Particulele metalice mici din pastă de polimeri pot provoca defecțiuni costisitoare în timpul formării prin injecție, extrudării și al turnării prin suflare. Acest risc este sporit de practica tot mai des întâlnită în industria prelucrării maselor plastice și în industria reciclării de a procesa materiale re-granulate și remăcinate. Separatoarele noastre de metale elimină în mod eficient impuritățile chiar la intrarea materialului, deasupra mașinii.

Detectoarele noastre de metale sunt instalate imediat înaintea mașinilor de formare cu injecție, a mașinilor de extrudat și a mașinilor de turnare prin suflare pentru inspectarea coloanelor de material cu deplasare lentă sau în staționare. Poziționarea detectoarelor noastre în acest loc vă permite să eliminați toate metalele magnetice și non-magnetice − chiar dacă sunt cuprinse în produs − asigurând o pierdere minimă de material. Informații suplimentare privind modul de funcționare al detectoarelor și separatoarelor de metale Sesotec sunt disponibile aici.

 

Beneficiile în detaliu:

  • Tehnologia cu două canale a bobinei de detecție asigură cea mai înaltă sensibilitate la toate metalele, indiferent dacă acestea sunt magnetice sau nu, și chiar dacă sunt conținute în produs.
  • În același timp, sistemele noastre asigură cea mai mare rezistență la interferențele datorate vibrațiilor și poluării electromagnetice.
  • Separatorul de metale patentat PROTECTOR asigură o operare eficientă și reproductibilă, chiar și în prezența unor concentrații ridicate de praf.
  • Particulele metalice mici sunt detectate chiar și condiții de sarcini mecanice mari, în structuri înalte.
  • Parametrii de operare presetați asigură operarea foarte ușoară a unităților de control.
  • Sistemele noastre de detecție a metalelor sunt prevăzute cu o funcție de auto-învățare pentru a compensa conductivitatea intrinsecă a materialelor inspectate.
  • Unitatea de separare „Quick-Valve” asigură o pierdere minimă de material.
  • Sistemele noastre de detecție a metalelor pot fi utilizate cu mașini de la alți producători, cu ajutorul plăcilor adaptoare.
  • Datorită certificării UL și CSA, ele au fost aprobate de asemenea pentru piața nord-americană.

 

Principiul de funcționare (model PROTECTOR)

Construcţie şi variante de configurare 

Asamblare simplă

Designul compact asigură economisirea spațiului și instalarea rapidă.

Sisteme de separare

Impuritățile metalice sunt eliminate cu ajutorul unității de separare „Quick-Valve” și a duzei venturi sau a glisorului de separare rapidă dovedit pentru debite mari ale materialului.

Designuri specifice

Noi oferim designuri pentru temperaturi ale produselor vrac de până la 140 ̊C și tensiuni de alimentare speciale. De asemenea se pot integra separatorul cu magnet SAFEMAG sau un magnet pentru pâlnie, pentru pre-separarea materialelor feroase. Pentru separare manuală și teste funcționale, sunt disponibile butoane pentru instalare adaptată în propria carcasă.

Auto-monitorizare

Sisteme noastre sunt prevăzute cu unități de semnalizare vizuală și acustică, un contor digital de evenimente și un sistem de monitorizare a aerului comprimat.

 

Produse

PROTECTOR


Separator de metale pentru mașini de extrudat, mașini de formare cu injecție și mașini de turnare prin suflare
Broşură produs

PROTECTOR MF

Separator de metale pentru mașini de extrudat, mașini de formare cu injecție și mașini de turnare prin suflare cu materiale cu granulație mare

Broşură produs


PROTECTOR PROFESSIONAL


Separator de metale de înaltă performanță pentru mașini de extrudat, mașini de formare cu injecție și mașini de turnare prin suflare
Broşură produs