Detectoare de metale pentru transportoare pneumatice

PreviousNext
image-brand

Pentru a afla mai multe detalii despre produs, te rugăm să completezi formularul de cerere ofertă.

Cere sfatul unui consultant
+40 21 255 31 32

Descriere

Detectoare/separatoare de metale pentru transportoare pneumatice

Impuritățile metalice din produsele granulare din plastic, produse remăcinate, făină sau pesmet pot conduce la înfundarea ajutajelor și a filtrelor, la deteriorarea mașinilor sau la produse finale contaminate. Detectoarele noastre de metale pentru aplicații pneumatice asigură o protecție optimă împotriva întreruperilor procesului de  producție, a opririlor neplanificate și a reclamațiilor din partea clienților.

Sistemele noastre de detecție a metalelor pot fi integrate rapid și ușor în conducte de transport cu vacuum sau sub presiune. Chiar și la viteze și temperaturi de transport ridicate, acestea elimină în mod eficient impuritățile din produsele vrac transportate pneumatic, cu pierderi minime de material pentru industria prelucrării maselor plastice, industria chimică, industria farmaceutică și industria alimentară. Informații suplimentare privind modul de funcționare al detectoarelor și separatoarelor de metale Sesotec sunt disponibile aici.

 

Beneficiile în detaliu:

  • Mulțumită racordurilor și flanșelor cu conectare rapidă, detectoarele noastre de metale sunt foarte ușor de integrat în sistemele de conducte, indiferent dacă ele sunt instalate vertical, orizontal sau în unghi.
  • Ele elimină impuritățile metalice fără a întrerupe fluxul de material transportat sau fără a reduce viteza de transport.
  • Ele au o funcționare eficientă chiar și la viteze și temperaturi de transport ridicate.
  • Tehnologia cu două canale asigură cea mai înaltă sensibilitate la toate metalele, indiferent dacă acestea sunt magnetice sau nu, și chiar dacă sunt conținute în produs.
  • Procesarea digitală a semnalelor garantează o securitate optimă în conformitate cu directivele UE.
  • Parametrii de operare presetați asigură operarea foarte ușoară a unităților de control.
  • Un jurnal de sistem exportabil, protejat cu parolă, sau opțiunea de conectare directă la rețeaua societății permit schimbul de date necesar.
  • Sistemele noastre de detecție a metalelor sunt prevăzute cu o funcție de auto-învățare pentru a compensa conductivitatea intrinsecă a materialelor inspectate.
  • Sunt disponibile versiuni ATEX pentru zone până la clasa 20. 

Modul de funcționare

Construcţie şi variante de configurare

Instalare simplă

Toate componentele sunt livrate pre-asamblate, iar cadrul de montare asigură o instalare rapidă și facilă. De asemenea, designul compact contribuie la economisirea spațiului.

Sistemul de separare

Cu ajutorul clapetei obturatoare, unitatea de separare „Quick-Flap” elimină particulele metalice în condiții de siguranță chiar și la viteze mari de transport, fără a întrerupe fluxul de material transportat. De asemenea ea împiedică pătrunderea aerului în conductele de transport. Toate sistemele mecanice de separare, racordurile și clapeta de separare sunt realizate din oțel inoxidabil (1.4301).

Diametre diferite de conducte

Integrarea în sistemele existente de conducte de transport cu lățimi nominale standard de până la 150 mm este posibilă fără nicio problemă mulțumită racordurilor și flanșelor de ventilație cu cuplaj rapid.

GF


Separator de metale pentru conducte de transport pneumatic

Broşură produs

GF 4000


Separator de metale pentru conducte de transport pneumatic cu cerințe înalte de igienă

Broşură produs