Echipamente determinare a curgerii pentru pulberi si granule GTL/GT/GTB

PreviousNext
image-brand

Pentru a afla mai multe detalii despre produs, te rugăm să completezi formularul de cerere ofertă.

Cere sfatul unui consultant
+40 21 255 31 32

Descriere

Erweka ofera posibilitatea de a determina rata de curgere a pulberilor şi granulatelor prin modelele GTL/ GT / GTB.

Tester curgere granule GTL

Erweka GTL este sistemul de baza pentru determinarea ratei de curgere la pulberi si granulate, fiind capabil sa determine rata de curgere  a unei probe pre-cantarite sau rata de curgere a unui volum de proba pre-definita.

Erweka GTL este dotata cu un display LCD rezultatele fiind afisate pe display. Sistemul este livrat, standard, cu o palnie din inox de 200 ml si 3 duze ( 10/15/25 mm ) care pot fi schimbate cu usurinta. Optional, se poate opta pentru o palnie de alimentare de 100 sau 480 ml si duze de 6,8 sau 11.3 mm.

 

Tester curgere granule GT

Erweka GT este un sistem ceva mai complex decat modelul de baza GTL, avand integrata o balanta speciala care determina greutatea probei in timpul determinarii ratei de curgere in cele doua variante de lucru. Pentru a compara rezultatele obtinute prin cele 2 metode de lucru, se obtine un graphic in concordanta cu metoda List si Muller ( masa/timp) aceasta fiind calculate si afisata pe display sau printata daca sistemul este cuplat la un printer.

Erweka GT poate determina rata de curgere pentru a proba cu greutate cunoscuta ( DAB 10), poate determina rata de curgere pentru o proba cu volum pre definit, poate determina greutatea probei in timpul curgerii intr-un timp pre definit sau poate reprezenta  graphic rata de curgere fata de greutate.

Erweka GT este dotat cu un display iluminat de tip LCD, rezultatele fiind afisate pe acesta. Sistemul este livrat, standard, cu o palnie din inox de 200 ml si 3 duze ( 10/15/25 mm ) care pot fi schimbate cu usurinta. Optional, se poate opta pentru o palnie de alimentare de 100 sau 480 ml si duze de 6,8 sau 11.3 mm. In plus fata de GTL, sistemul GT este livrat cu interfata serial RS232 si interfata USB in vederea conectarii la un printer.

 

Erweka GTB este similar cu GT din punct de vedere tehnic, in plus fata de GT se pot efectua si determinari si a unghiului de repaus in concordanta cu metoda Pfrengle; pulberea sau granulatul cade pe un platan cu o suprafata specifica si creeaza un con. Un laser integrat in sistem masoara peretele lateral al conului obtinut calculandu-se apoi unghiul actual, datele obtinute fiind afisate pe display sau printate daca exista un printer atasat.