EKOMILK 120-analizor cu ultrasunete parametri din lapte - 20 măsuratori/oră

PreviousNext
image-brand

Pentru a afla mai multe detalii despre produs, te rugăm să completezi formularul de cerere ofertă.

Cere sfatul unui consultant
+40 21 255 31 32

Descriere

 

 EKOMILK 120- Analizor de lapte robust, fiabil, automatizat cu mai mulți parametri bazat pe tehnologie cu ultrasunete

Test rapid pentru grăsimi, solide fără grăsime, densitate, apă adăugată, proteine ​​​​punct de îngheț, pH, temperatură, aciditate titrabilă, conductivitate, lactoză și canal cremă de lapte
    Ciclu de măsurare < 120 sec;
    20 – 25 de măsurători pe oră;

Simplu în utilizare și întreținere, fiabil și automatizat;
        Analiză rapidă și cu costuri reduse:

  •       Nu se utilizează acid sau alte substanțe chimice;
  •       Este necesară o cantitate foarte mică de lapte;
  •       Timp scurt de măsurare și consum redus de energie;

        Alimentare 220V/110V AC sau 12V DC
        Reajustare disponibilă pentru client a preciziei măsurătorii;
        Un an de garanție completă;
        Suport pentru imprimantă termică în serie;
        Interfață USB și RS 232;
        Programul MILK DATA

  •       Colectați date despre lapte de la un analizor de lapte Ekomilk conectat prin cablu RS 232 la portul COM al computerului.

        Sistem de colectare a datelor

  •       Date colectate: ID furnizor, volum-litri, parametri lapte;
  •       Capabil să stocheze până la 120 de măsurători;
  •       Transferați datele pe computer cu programul Milk Data instalat prin cablu RS 323 sau USB

 

Parametrii lapte

Domeniu de măsurare și precizie tipică

Grasimi  

De la  0,5% la 12% ± 0,01%

Proteine

De la 2% la 6% ± 0,2%

Solid fara grasime (SNF)

De la 6% la 12% ± 0,2%

Densitate lapte

1.0200 g/cm3 - 1.0400 g/cm3 ± 0.0005 g/cm3

Punct congelare

De la 0 la  -1,000°C ± 0,015°C

Apă adăugată

De la 0% la 60% ± 5%

 

Conductivitate
2 - 10 mS/cm ±0.2% mS/cm (18°C)
Lactoza

De la 0.5% la 7% ±0.2%

pH + t°C + aciditate titrabilă

 

0,00 – 10 pH ±0,02
0 - 50°C ±0.1°C
°Th, % La, °SH, °D

pH + t°C

0,00 – 10 pH , ±0,02
0 - 50°C ; ±0.1°C

Canal cremă de lapte

 

0 - 50°C cu precizie ±0,1°C
grasime omogenizata: max 12%
grăsime neomogenizată: max 20%

 

Opțiuni

Sistem de măsurare a conductibilității laptelui
 
    Modificările conductivității laptelui depind de concentrația de ioni din lapte.
    Poate fi folosit ca test al sanatatii ugerului (depistarea mastita subclinica);
    Poate fi folosit ca test de grad de evaporare a apei la producerea laptelui condensat;
    Modificarea conductibilității laptelui notifică rata de soluție de lapte praf (uscat).
 
Aciditatea Titrabilă
 
    Această opțiune transformă valoarea pH-ului în aciditate titrabilă în °Th / %La / °SH / °D folosind unul dintre   cele trei tabele de corespondență (1 implicit și 2 utilizator) stocate în memoria analizorului.
 
Lactoză
 
    Lactoza dizaharidă simplă reprezintă aproximativ 5% din conținutul de lapte. Măsurarea lactozei este importantă deoarece contribuie la proprietățile senzoriale și funcționale ale laptelui determinând astfel calitatea produselor lactate.
 
Imprimantă termică serială externă
 

    Imprimați o rețetă cu rezultatul măsurătorii curente

Conditii de mediu
    Temperatura aerului ambiant 15° - 30°C
    Temperatura laptelui 5° - 35°C
    Umiditate relativa 30% - 80%
    Alimentare electrică
    Tensiune de alimentare AC 220V +10%/-15% / Opțional - 110V +10%/-15%
    Tensiune de alimentare CC 12 V (10,5 V până la 14,2 V)
    Consum de energie 30W max
    Parametri mecanici
    Dimensiuni (LxPxA) 95 x 300 x 250 mm
    Greutate < 3,5 kg