Ekomilk ULTRA -Analizor de lapte cu ultrasunete - 65 măsuratori/oră
Pentru a afla mai multe detalii despre produs, te rugăm să completezi formularul de cerere ofertă.
Cere sfatul unui consultant
+40 21 255 31 32
Ekomilk ULTRA
Analizor de Lapte cu ultrasunete
Analizor de lapte multiparametru robust, fiabil și automatizat, bazat pe tehnologie cu ultrasunete;
Test rapid pentru Fat, Solide Nu Gras, Densitate, Adăugat Apă Proteină Punctul de congelare, pH, Temperatura, Aciditate Titrabilă, Conductivitate, Lactoză și Canal de Cremă de Lapte
Ciclu de măsurare < 40 sec;
65 - 70 măsurători pe oră;
Caracteristici cheie
Simplu în utilizare și întreținere, fiabil și automatizat;
Analiza rapidă și cu costuri reduse:
Alimentare 220V/110V AC sau 12V DC
Reajustarea disponibilă pentru clienți a preciziei măsurătorilor;
Garanție completă de un an;
Suport pentru imprimanta termică serială;
Interfaţă USB şi RS 232;
Programul DATE LAPTE
Sistem de colectare a datelor
Configurația de bază
Parametrii lapte |
Domeniu de măsurare și precizie tipică |
Grasimi |
De la 0,5% la 12% ± 0,01% |
Proteine |
De la 2% la 6% ± 0,2% |
Solid fara grasime (SNF) |
De la 6% la 12% ± 0,2% |
Densitate lapte |
1.0200 g/cm3 - 1.0400 g/cm3 ± 0.0005 g/cm3 |
Punct congelare |
De la 0 la -1,000°C ± 0,015°C |
Apă adăugată |
De la 0% la 60% ± 5% |
Opțiuni suplimentare
Conductivitate |
2 - 10 mS/cm ±0.2% mS/cm (18°C)
|
Lactoza |
De la 0.5% la 7% ±0.2% |
pH + t°C + aciditate titrabilă
|
0,00 – 10 pH ±0,02
0 - 50°C ±0.1°C °Th, % La, °SH, °D |
pH + t°C |
0,00 – 10 pH , ±0,02 |
Canal cremă de lapte
|
0 - 50°C cu precizie ±0,1°C grasime omogenizata: max 12% grăsime neomogenizată: max 20%
|
Sistem de măsurare a conductivității laptelui
Modificările conductivității laptelui depind de concentrația de ioni din lapte.
Poate fi utilizat ca test de sănătate a ugerului (detectarea mastitei subclinice);
Poate fi utilizat ca test de grad de evaporare a apei în producția de lapte de condens;
Modificarea conductivității laptelui notifică rata de soluție de lapte praf (uscată).
Aciditate Titratabila
Această opțiune transformă valoarea pH-ului în aciditate titrabilă în °Th / %La / °SH / °D utilizând unul dintre cele trei tabele de corespondență (1 implicit și 2 articole de îmbrăcăminte de utilizator) stocate în memoria analizorului.
Lactoză
Lactoza din dizaharide reprezintă aproximativ 5% din conținutul de lapte. Măsurarea lactozei este importantă deoarece contribuie la proprietățile senzoriale și funcționale ale laptelui, determinând astfel calitatea produselor lactate.
Imprimantă termică serială externă
Imprimați o rețetă cu rezultatul măsurării curente.