Masini si instrumente pentru testarea duritatii

PreviousNext
image-brand

Pentru a afla mai multe detalii despre produs, te rugăm să completezi formularul de cerere ofertă.

Cere sfatul unui consultant
+40 21 255 31 32

Descriere

Produsele Zwick Roell includ o gama intreaga de echipamente pentru testarea duritatii in vederea utilizarii pe metale, plastice, cauciuc si materiale speciale pentru toate standardele stabilite la nivel mondial. Zwick Roell pune la dispozitie solutii pentru testarea duritatii - de la aplicatii manuale standard pana la sisteme de testare automate.

  • Masini si instrumente pentru testarea universala a duritatii (masinile versatile pentru testarea universala a duritatii utilizeaza tehnologie electromecanica inovativa ce asigura precizia inalta a testarii pentru o gama larga de aplicatii, in special pentru asigurarea calitatii, testarea pe linia de productie si in laborator).

  • Testere pentru duritatea Vickers (instrumentele noastre pentru testarea duritatii Vickers sunt destinate pentru o gama larga de incarcari).

  • Testere pentru duritatea Rockwell

  • Metoda de testare prin identare instrumentata (lucrand in colaborare cu Institutul Federal German de Cercetare a Materialelor (BAM), grupul zwick Group este la curent cu aceasta metoda inovativa si joaca un rol activ in comitetele de standardizare la nivel nationla sau international).

  • Testere portabile pentru duritate (metodele portabile de testare a duritatii sunt utilizate in moduri variate si atrag interesul in vederea utilizarii pe componente voluminoase sau neatransportabile si instalatii pentru care testerele de duritate stationare, destinate utilizarii in laborator. Zwick are o selectie complexa de echipamente de testare portabile pentru o gama larga de aplicatii).

  • Testere de duritate Shore/ IRHD (testere de duritate Shore si IRHD de la Zwick (IRDH = Gradul international de duritate al cauciucului) determina adancimea de indentare a materialelor, de la spume la materiale plastice rigide si cauciuc).