Morile de laborator PerkinElmer

PreviousNext
image-brand

Pentru a afla mai multe detalii despre produs, te rugăm să completezi formularul de cerere ofertă.

Cere sfatul unui consultant
+40 21 255 31 32

Descriere

Morile de laborator sunt instrumente esențiale în cadrul orcărui laborator care se ocupă cu analiza micotoxinelor și a organismelor modificate genetic. Acestea sunt utilizate pentru a pregăti probele pentru analiză, prin măcinarea acestora Într-o formă fină, care permite o analiză mai precisă și mai eficientă.

Morile de laborator Perkin Elmer sunt concepute pentru a fi utilizate într-o varietate de domenii, inclusiv în industria alimentară, în laboratoarele de cercetare și în cele de control al calității. Acestea sunt ideale pentru laboratoarele care au nevoie de un instrument fiabil și eficient pentru pregătirea probelor.

Unul dintre principalele avantaje ale utilizării morilor de laborator Perkin Elmer este capacitatea lor de a măcina o varietate largă de probe, inclusiv cele dure sau fibroase. Acest lucru le face extrem de versatile și capabile să se ocupe de o gamă largă de sarcini de pregătire a probelor.

În plus, morile de laborator Perkin Elmer sunt concepute pentru a fi ușor de utilizat și de întreținut, ceea ce le face o alegere excelentă pentru laboratoarele care doresc să își maximizeze eficiența și productivitatea.

Pentru mai multe detalii tehnice despre morile de laborator Perkin Elmer, vă rugăm să consultați informațiile de mai jos. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de clarificări, nu ezitați să ne contactați.                                

Moara de laborator LM 3100

Este o moară cu ciocănele cu o construcție metalică robustă și izolată pentru un nivel scăzut de zgomot. Este potrivită la măcinarea pentru analiza Falling Number, Glutomatic, Kjeldahl și NIR. Are un orificiu de ieșire cu ciclon pentru colectarea convenabilă a probelor, ceea ce face ca moara să se autocurățe intre măcinări.

Moara de laborator LM 120

Aceasta este o moară cu ciocan simplu, cu o construcție metalică robustă. Proba este colectată într-o pungă de nailon Este potrivit pentru măcinarea pentru analiza Falling Number, Glutomatic, Kjeldahl și NIR.

Moara de laborator LM 3310

Este o moară cu discuri, special concepută pentru analiza umidității cerealelor și este aprobată pentru testele de umiditate în etuvă și echipamente  NIR. De asemenea, este adoptată de AACC, metodele standard nr. 55-30 pentru a determina duritatea grâului prin PSI (Indicele mărimii particulelor). Se poate măcina probe de până la 50 de grame.

Moara de laborator LM 3610

Este o moară cu discuri, mai mare,  aprobată pentru teste de umiditate în etuvă și echipamente NIR. Este potrivită pentru șlefuirea materialului de dimensiuni mari, cum ar fi materia primă, peleți etc. LM 3610 poate măcira mostre mai mari de 50 grame.