Prelevator de probe pentru conducte pneumatice InlineTasty

PreviousNext
image-brand

Pentru a afla mai multe detalii despre produs, te rugăm să completezi formularul de cerere ofertă.

Cere sfatul unui consultant
+40 21 255 31 32

Descriere

Prelevarea de probe din sisteme de conducte pneumatice pune firmele vizate în fața unei serii de probleme. REMBE® Kersting a căutat soluții pentru acestea și a dezvoltat în cadrul liniei de produse „Ștuțuri și sonde de prelevare probe” prelevatorul InlineTasty. Acesta poate fi utilizat în cele mai diverse domenii industriale – cereale, alimente, furaje, etc. – aproape orice este posibil.

Principiu de funcționare

Prelevatorul de probe InlineTasty poate fi montat în conducte de transport pneumatic, atât orizontale, cât și verticale. Pentru luarea unei probe este acționată o pârghie de comandă. Prin acesta sonda InlineTasty este introdusă în curentul de produs vrac transportat pneumatic prin conductă. În sondă se găsește o deschidere, care captează o parte a materialului în curgere.

Această probă de material este transferată prin țeava sondei către un sistem de colectare, ca de ex. LayFlat. Debitul de material prelevat continuă până la oprirea prin acționarea în sens invers a pârghiei de comandă. La modelele cu acționare pneumatică, deplasarea sondei are loc prin intermediul a doi cilindri cu aer comprimat.

Avantajele dvs.

  • Montare în conducte orizontale sau verticale.
  • Posibilitatea de utilizare în aplicații diverse.
  • Prelevare probe flexibilă: deschidere manuală a prelevatorului.
  • Utilizabil în sisteme de conducte pneumatice.