Agitator magnetic TWISTER SET 1

PreviousNext
image-brand

Pentru a afla mai multe detalii despre produs, te rugăm să completezi formularul de cerere ofertă.

Cere sfatul unui consultant
+40 21 255 31 32

Descriere

TWISTER este un agitator magnetic puternic cu o singură poziție pentru amestecarea a până la 5 litri la o viteză maximă de 3000 rpm și o vâscozitate de până la 500 mPas.

Prin conectarea unor unități de agitare TWISTER suplimentare (disponibile ca accesorii, ID nr. 0020112621), TWISTER poate fi extins la un agitator magnetic cu mai multe poziții cu până la 30 de poziții de agitare.

* Pozițiile de agitare pot fi controlate fie separat, fie simultan (principiu lider-follower).

Accesorii versatile

Cu atașamentul de agitare cu mai multe poziții TW.IX, unitatea este transformată într-un agitator magnetic cu 9 poziții de agitare pentru amestecarea eficientă a vaselor de probă cu volume mici (8 - 60 ml).

Atașamentul agitator TW.VX transformă unitatea magnetică universală într-un agitator vortex sau orbital.

Concept de operare inovator

TWISTER permite un nou mod de interacțiune între utilizator și instrumentul de laborator. Prin intermediul afișajului din sticlă LED de 360° intuitiv și rezistent la chimice, toate informațiile sunt transmise intuitiv fără niciun afișaj alfanumeric. În timpul funcționării, poate fi afișată fie viteza, fie puterea necesară pentru amestecare. De exemplu, modificările vâscozității pot fi observate și afișate ca procent.

Amestecarea poate fi începută prin apăsarea unui buton, precum și (datorită recunoașterii integrate a paharului) prin plasarea sau atingerea paharului.

Funcția inversă schimbă direcția de rotație la intervale de timp definibile. Acest lucru duce la o îmbunătățire semnificativă a rezultatului amestecării, în special în cazul probelor care sunt greu de amestecat.

Robustă și sigură

Clasa de protecție ridicată IP 66 permite funcționarea în condiții dure. TWISTER poate fi astfel curățat sub robinet, de exemplu, sau operat într-un incubator la temperaturi de până la 40°C.

Designul compact și inovator a fost deja premiat cu Reddot Award 2022. Este deosebit de potrivit pentru utilizarea în laboratoare cu spațiu limitat.

* În funcție de numărul de dispozitive, poate fi necesară utilizarea unei alte surse de alimentare. Sursa de alimentare inclusă este proiectată pentru a alimenta până la două dispozitive.

Se livrează:

     TWISTER S099

     Alimentator electric

     IKAFLON® 25 Bară de agitare magnetică