Durimetru DuraJet G5 1–250 kgf

PreviousNext
image-brand

Pentru a afla mai multe detalii despre produs, te rugăm să completezi formularul de cerere ofertă.

Cere sfatul unui consultant
+40 21 255 31 32

Descriere

Robustul durimetru DuraJet G5

Datorită aplicării electronice a sarcinii și a unei game de sarcini de la 9,8 N la 2450 N (1 kgf la 250 kgf), gama Rockwell completă este acoperită cu un singur dispozitiv. Mai mult, testele pe plastic și carbon, precum și testele Vickers și Brinell pot fi efectuate în profunzime. Această flexibilitate, combinată cu o operare foarte simplă, predestinează DuraJet G5 pentru utilizare oriunde mai multe dispozitive au fost utilizate anterior în configurații diferite.

                    
Caracteristici și opțiuni ale produsului

Funcțiile sofisticate și inovatoare simplifică munca de zi cu zi. În plus, DuraJet G5 oferă cele mai noi tehnologii pentru a oferi soluția perfectă pentru producție și laborator și în viitor.

 

Aplicare electronică de încărcare

Flexibilitate și conformitate cu standardele prin monitorizarea electronică permanentă a sarcinilor de testare plus un control precis, complet automat al întregului ciclu de testare.

 

Iluminarea spațiului de lucru

Un LED integrat în conul nasului luminează zona de lucru din jurul punctului de măsurare, astfel încât poziționarea precisă a punctelor de testare să nu prezinte probleme, chiar și în condiții de lumină dificile. LED-ul este poziționat absolut fără strălucire și poate fi estompat progresiv.

 

ecos Workflow DuraJet Edition

Îndrumare intuitivă a utilizatorului, împreună cu multe funcții sofisticate, implementate pe o platformă PLC pură.
Rapoartele pot fi, de asemenea, pregătite și tipărite. În plus, toate rezultatele testelor pot fi stocate pe o unitate de rețea sau pe o unitate flash USB.

 

Integrarea în instalațiile de producție

Datorită interfeței disponibile opțional, este posibil să se integreze DuraJet G5 într-un sistem automat și, prin urmare, să efectueze teste 100% fără a elimina specimenele de testare din procesul de producție. O altă posibilitate este conectarea pedalei disponibile la interfață, pentru a controla ciclul de prindere și testare.