QuintSonic 7 aparat ultrasonic de masurare a grosimii

PreviousNext
image-brand

Pentru a afla mai multe detalii despre produs, te rugăm să completezi formularul de cerere ofertă.

Cere sfatul unui consultant
+40 21 255 31 32

Descriere

Aparat de precizie pentru masurarea grosimii peliculelor bazat pe un puls ultrasonic in timp real. QuintSonic 7 ofera masuratori a maxim 5 straturi intr-o singura operatie. Este de asemena posibila masurarea peliculelor polimerice precum vopsele, vernisuri si materiale sintetice precum si sticla, ceramica sau pelicule metalice pe orice fel de substrat. Vernisul pe materiale sintetice, cupru pe ceramica, materiale sintetice pe lemn, sticla pe metal din sistemele tipice de peliculizare, pot fi masurate cu QuintSonic 7.

Fiind un prototip al acestui tip de aparate QuintSonic 7 ofera posibilitatea masurarii peliculelor aplicate pe mase plastice armate cu fibre precum GFRP, CFRP, WPC.  Evaluarea inteligenta a semnalului ultrasonic permite o inregistrare rapida a valorilor masurate de peste 40 de masuratori pe minut. Calibrarea simpla si display-ul graphic ale rezultatelor testelor pe ecranul A, confera versabilitate si o utilizare usoara.

Masurarea nedistructiva a:

  • Vernis, materiale sintetice, sticla, email si alte peliculogene pe lemn, materiale sintetice, sticla, metal si ceramica.
  • Pelicule metalice pe materiale sintetice, ceramica, lemn
  • Pana la 5 pelicule masurate intr-o singura operatie.
  • Potrivit pentru masurarea grosimii peretilor.