TAR II Tester de friabilitate și abraziune inteligent, actualizabil

PreviousNext
image-brand

Pentru a afla mai multe detalii despre produs, te rugăm să completezi formularul de cerere ofertă.

Cere sfatul unui consultant
+40 21 255 31 32

Descriere

NOU! TAR II Tester de friabilitate și abraziune inteligent, actualizabil

TAR II

TAR II este următorul pas în testarea inteligentă, actualizabilă a friabilității și abraziunii, conformă 100% USP/EP/JP. Flexibilitatea fără precedent și caracteristicile sale inteligente, cum ar fi TestAssist și transferul direct de date de la o balanță, fac din TAR II cel mai avansat tester de friabilitate de pe piață.

Ecran tactil de înaltă rezoluție de 7” cu o interfață de utilizator modernă.

Cu funcțiile de calcul automat ale TestAssist, utilizatorul este ghidat pas cu pas prin procesul de testare cât mai repede posibil și, cu caracteristica sa avansată de conectare a balanței, datele sunt transmise și calculate direct.

 

TAR II poate fi configurat cu una sau două stații de testare și funcția opțională de echilibrare inteligentă ce pot fi de asemenea actualizate la un moment ulterior! Este inclus și un suport pentru poziția de 10° cerută de USP/EP.

TAR II Detail

 

One or two test stations

Intelligent balance connection with data transfer

TestAssist with automatic calculation

100 % USP/EP/JP compliant

 

TestAssist cu calcul automat

 

TAR II TestAssist TestAssist a fost personalizat pentru a face testarea friabilității și abraziunii la fel de ușoară și rapidă ca niciodată. Cu cele trei moduri de testare - rotații, timp și test USP, TestAssist oferă utilizatorului opțiuni flexibile de testare. În toate cele trei moduri, TestAssist se asigură că toți parametrii sunt configurați corect. În modul de testare USP, TestAssist calculează automat rezultatele - și chiar declanșează repetarea testului conform ghidurilor USP.

 

Capacitate de actualizare

TestAssist economisește timp și asigură validitatea parametrilor în fiecare test.

TAR II poate fi configurat cu 1 sau 2 stații de testare - dar poate fi și upgradat de la 1 la 2 ulterior. Funcția opțională de echilibrare inteligentă poate fi, de asemenea, îmbunătățită în continuare.

 


Conexiune directă cu balanța

Noua conexiune opțională oferă o integrare perfectă a masei acceptate în TestAssist. Când configurați un test cu TestAssist și o balanță conectată, TestAssist solicită utilizatorului să plaseze mostrele pe balanță. Apoi primește datele masei complet automat, folosindu-le pentru calculul complet automatizat.

Acest lucru accelerează și mai mult testarea și elimină o altă posibilă sursă de eroare.