Vascozimetru rotational IKA ROTAVISC advanced tip Brookfield

PreviousNext
image-brand

Pentru a afla mai multe detalii despre produs, te rugăm să completezi formularul de cerere ofertă.

Cere sfatul unui consultant
+40 21 255 31 32

Descriere

ROTAVISC Advanced

Noua serie de vascozimetre rotaţionale ROTAVISC determină viscozitatea lichidelor după metoda Brookfield în toată gama de aplicaţii de la laboratorul de cercetare-dezvoltare până la controlul calităţii. Cele patru instrumente măsoară în domenii de viscozitate diferite. Indiferent dacă aplicaţia este simplă sau solicitantă, viscozimetrul ROTAVISC oferă rezultate rapide şi precise. Livrarea iniţială include un set de fusuri ( SP1-SP4), o clemă de protecţie, un senzor de temperatură conectori şi standul reglabil ROTASTAND. In plus, include o licenţă de soft de laborator labworlsoft 6 Visc

Uşor de utilizat 
Afişajul TFT generos de 4.3″ a viscozimetrului rotaţional ROTAVISC permite ghidarea intuitivă prin meniu. O nivelă digitală ajută la amplasarea corectă a aparatului pe masă. Funcţia "rampă" simplifică sarcini repetitive. 

Acurateţe de măsurare maximă 
Precizia de măsurare a viscozimetrului rotaţional ROTAVISC pentru fluide newtoniene sau non-newtoniene este de +/- 1 % a domeniului de măsurare. Reproductibilitatea este +/- 0.2 %. 

Viteză reglabilă continuu 
Viteza de rotaţie a vascozimetrului ROTAVISC se poate regla continuu. 

 

labworldsoft 6 Visc 
Softul labworldsoft 6 Visc permite combinarea şi controlul mai multor instrumente, ca de exemplu un termostat sau alte instrumente de măsură. 
 

Modele:

IKA ROTAVISC lo-vi Advanced 

Domeniu viscozitate: 1 - 6.000.000 mPas 

IKA ROTAVISC me-vi Advanced

Domeniu viscozitate: 100 - 40.000.000 mPas 

IKA ROTAVISC hi-vi I Advanced

Domeniu viscozitate: 200 - 80.000.000 mPas

IKA ROTAVISC hi-vi II Advanced

Domeniu viscozitate: 800 - 320.000.000 mPas 

 

Date tehice, accesorii şi documente descărcabile se găsesc la fiecare aparat.

 

Notă: pentru simplificarea cautării pe internet am utilizat în afară de denumirea corectă conformă dex "viscozimetru" şi scrierea greşită "vâscozimetru", deoarece pe unele site-uri de aparatură de laborator am constatat utilizarea exclusivă a scrierii greşite.