Aparat Vertu TOUCH testare rapidă 6 micotoxine, laborator sau pe teren, Vicam

PreviousNext
image-brand

Pentru a afla mai multe detalii despre produs, te rugăm să completezi formularul de cerere ofertă.

Cere sfatul unui consultant
+40 21 255 31 32

Descriere

Test rapid și precis pentru 6 micotoxine cu Vertu TOUCH - Ușor de utilizat în laborator sau pe teren

Cititorul de test de bandă cu flux lateral Vertu TOUCH este un cititor de teste cu bandă de flux lateral care funcționează în tandem cu testele pe bandă Vertu ale VICAM pentru a oferi rezultate cantitative complete pentru până la șase micotoxine majore, inclusiv aflatoxină, fumonisină, vomitoxină (DON), zearalenonă, ochratoxin A și combinația toxinelor T-2 și HT-2. Cititorul Vertu TOUCH oferă o operare simplificată prin ecran tactil, stocarea și transferul datelor la bord, imprimare opționala și nu necesită niciun fel de instruire sau expertiză specializată pentru mediile de testare din teren, proces sau laborator. Acest produs este ideal pentru screening rapid - furnizează rezultate pentru 6 micotoxine în doar 10 minute! Este simplu de utilizat - nu necesită instruire specializată. Este convenabil - poate fi efectuat cu ușurința pe teren sau în laborator. Este versatil - are capacitatea de stocare la bord a pânã la 99 calibrari ale metodei. Ofera precizie – rezultatele precise sunt stocate automat, imprimate sau partajate. Are o gamã largã – este complet cantitativ pentru sase micotoxine. Producatorul acestui produs / componentei este Vicam care se specializeaza in echipamente si componente destinate laboratoarelor.

Vertu TOUCH poate fi compatibil cu alte componente ale unui echipament / produs daca acestea sunt concepute sa funcționeze impreuna. Acest produs / componenta se adreseaza unei game largi de domenii, tipuri de laboratoare și industrii care au nevoie de testare a micotoxinelor, inclusiv industria alimentara și cea a furajelor.

Specificații generale:

  • Funcționează în concordanță cu testele de bandă Vertu de la VICAM pentru a oferi rezultate cantitative complete pentru până la șase micotoxine majore, inclusiv aflatoxină, fumonisină, vomitoxină (DON), zearalenonă, ochratoxină A și combinația de T- 2 și toxine HT-2.
  • Asigură operare simplă, cu ecran tactil, stocare și transfer de date la bord, imprimare opțională și nu necesită pregătire sau expertiză specială pentru medii de testare pe teren, proces sau laborator.

Beneficii

  • Screening rapid – Rezultate pentru 6 micotoxine în 10 minute!
  • Simplu – Nu este nevoie de pregătire specială
  • Convenabil - se realizează cu ușurință la fața locului sau în laborator
  • Versatil – Stocare la bord a până la 99 de calibrari de metode
  • Acuratețe – Rezultate precise stocate, imprimate sau partajate automat
  • Gamă largă - complet cantitativ pentru șase micotoxine.