Autoclave (sterilizatoare) de masa TERRA Food-Tech® pentru conserve si alimente preparate
Autoclave de banc cu contrapresiune
Autoclavele noastre sunt concepute pentru a găti, pasteuriza sau steriliza alimentele ambalate pentru a facilita dezvoltarea de noi formule și recipiente în industria alimentară și în industria ambalajelor.
Acestea sunt compacte, ușor de instalat și dispun de toată tehnologia și versatilitatea de care aveți nevoie pentru a efectua toate tipurile de teste: contrapresiune reglabilă, reglarea procesului prin intermediul a până la 2 sonde de temperatură cardiacă, controlul direct al valorilor F0 și P0, calcularea Σ%F0 și Σ%P0 reale obținute după finalizarea fiecărui ciclu și programarea a până la 11 segmente de temperatură și presiune.
Beneficii
Autoclavele noastre de banc sunt disponibile în 3 modele cu capacități de la 22L la 79L.
Eliminare microorganisme si spori
Contrapresiune reglabilă de până la 2,1 barg pentru a evita deteriorarea sau spargerea containerelor
Productivitate ridicată pentru centrele de cercetare și mediile industriale
Temperatură reglabilă de la 50 la 130ºC
Răcire rapidă prin imersie în apă, reglabilă în ceea ce privește durata și numărul de umpluturi
Optimizarea timpului de ciclu (control direct asupra valorii F0 - P0)
Respectarea caracteristicilor organoleptice și nutriționale ale produsului
Include: Sondă de temperatură pentru probe, un kit de găurire, instruire și un serviciu de consultanță
Caracteristici de siguranță remarcabile
Ușor de utilizat, cu un ecran tactil color și o memorie de stocare pentru până la 50 de programe.
Caracteristici principale
Toate autoclavele TERRA Food-Tech ® își pot regla ciclurile folosind următorii parametri:
Temperatură reglabilă între 50 și 130ºC
Reglarea temperaturii prin sonda cardiacă flexibilă sau prin sonda de cameră
Suport de presiune reglabil până la 2,1 Barg