Ekomilk ULTRA PRO-Analizor de lapte cu ultrasunete - 85 măsuratori/oră

PreviousNext
image-brand

Pentru a afla mai multe detalii despre produs, te rugăm să completezi formularul de cerere ofertă.

Cere sfatul unui consultant
+40 21 255 31 32

Descriere

Ekomilk ULTRA PRO-Analizor de lapte ultrasonic

Robust, fiabil, analizor automat multi-parametru de lapte bazat pe tehnologia cu ultrasunete;

Test rapid pentru Fat, Solide Nu Gras, Densitate, Adăugat Apă Proteină Punctul de congelare, pH, Temperatura, Aciditate Titrabilă, Conductivitate, Lactoză și Canal de Cremă de Lapte

    Ciclu de măsurare < 30 sec;
    85 – 90 măsurători pe oră;

Caracteristici cheie

Simplu în utilizare și întreținere, fiabil și automatizat;
        Analiza rapidă și cu costuri reduse:

  •   Nu se folosesc acid sau alte substanțe chimice;
  •   Este necesară o cantitate foarte mică de lapte;
  •   Timp scurt de măsurare și consum redus de energie;

        Alimentare 220V/110V AC sau 12V DC
        Reajustarea disponibilă pentru clienți a preciziei măsurătorilor;
        Garanție completă de un an;
        Suport pentru imprimanta termică serială;
        Interfaţă USB şi RS 232;
        Programul DATE LAPTE

  •   Colectaţi date despre lapte de la un analizor de lapte Ekomilk conectat prin cablu RS 232 la portul PC COM.

        Sistem de colectare a datelor

  •    Datele colectate: ID-ul vânzătorului, volum-litri, parametrii laptelui;
  •    Capabil să stocheze până la 120 de măsurători;
  •    Transferați datele pe PC cu programul Milk Data instalat prin cablu RS 323 sau USB

Configurația de bază

Parametrii lapte

Domeniu de măsurare și precizie tipică

Grasimi  

De la  0,5% la 12% ± 0,01%

Proteine

De la 2% la 6% ± 0,2%

Solid fara grasime (SNF)

De la 6% la 12% ± 0,2%

Densitate lapte

1.0200 g/cm3 - 1.0400 g/cm3 ± 0.0005 g/cm3

Punct congelare

De la 0 la  -1,000°C ± 0,015°C

Apă adăugată

De la 0% la 60% ± 5%

Opțiuni suplimentare

Conductivitate

2 - 10 mS/cm ±0.2% mS/cm (18°C)

Lactoza

De la 0.5% la 7% ±0.2%

pH + t°C + aciditate titrabilă

 

0,00 – 10 pH ±0,02
0 - 50°C ±0.1°C
°Th, % La, °SH, °D

pH + t°C

0,00 – 10 pH , ±0,02
0 - 50°C ; ±0.1°C

Canal cremă de lapte

 

0 - 50°C cu precizie ±0,1°C

grasime omogenizata: max 12%

grăsime neomogenizată: max 20%

 

 

Sistem de măsurare a conductivității laptelui

    Modificările conductivității laptelui depind de concentrația de ioni din lapte.
    Poate fi utilizat ca test de sănătate a ugerului (detectarea mastitei subclinice);
    Poate fi utilizat ca test de grad de evaporare a apei în producția de lapte de condens;
    Modificarea conductivității laptelui notifică rata de soluție de lapte praf (uscată).


Aciditate Titratabila

    Această opțiune transformă valoarea pH-ului în aciditate titrabilă în °Th / %La / °SH / °D utilizând unul dintre cele trei tabele de corespondență (1 implicit și 2 articole de îmbrăcăminte de utilizator) stocate în memoria analizorului.


Lactoză

    Lactoza din dizaharide reprezintă aproximativ 5% din conținutul de lapte. Măsurarea lactozei este importantă deoarece contribuie la proprietățile senzoriale și funcționale ale laptelui, determinând astfel calitatea produselor lactate.


Imprimantă termică serială externă

    Imprimați o rețetă cu rezultatul măsurării curente.