Customise Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorised as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyse the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customised advertisements based on the pages you visited previously and to analyse the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Farinograf Y02 – Echipament de testare a făinii , Yucebas Machinery

Cere oferta

0.00 RON (cu TVA)
Determinarea proprietăților făinii Dispozitivul indică proprietățile făinii pentru perioada de formare a aluatului. Rezistența opusă de aluat ține cont de calitatea făinii folosite în procesul de amestecare. Aparatul are integrat
Cere sfatul unui consultant: +40 21 25 53 132
Cere oferta
Vă rugăm să completați următorul formular. Atenție! Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii!

    Farinograf Y02 – Echipament de testare a făinii , Yucebas Machinery

    Determinarea proprietăților făinii

    Dispozitivul indică proprietățile făinii pentru perioada de formare a aluatului. Rezistența opusă de aluat ține cont de calitatea făinii folosite în procesul de amestecare. Aparatul are integrat propriul PC industrial cu software dedicat. Toți indicii măsurați și calculați sunt înregistrați în memoria aparatului, iar rezultatele sunt afișate pe monitor. Curbele ce rezultă în urma analizelor pot fi salvate în format PDF în memoria calculatorului.

    Avantaje:

    • ușurința în utilizare și robustețea designului
    • datele și rezultatele pot fi stocate în calculatorului aparatului
    • computerul integrat face posibil controlul prin intranet
    • software ușor de actualizat

    Specificații tehnice:

    Dimensiuni: (înălțime x lățime x lungime) 430 mm x 650 mm x 610 mm
    Consum energie: 220 V 50-60 Hz
    Greutate neta: 126 kg
    Viteza bolului de amestecare: 0 – 200 min-1
    Mixer: 300 g – standard; 50 g opțional

    Coș
    Da-ți click în afară pentru a ascunde bara de comparare.
    Listă de comparare
    This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.