Customise Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorised as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyse the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customised advertisements based on the pages you visited previously and to analyse the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Ekomilk ULTRA PRO-Analizor de lapte cu ultrasunete – 85 măsuratori/oră

Cere oferta

0.00 RON (cu TVA)
Ekomilk ULTRA PRO-Analizor de lapte ultrasonic
Cere sfatul unui consultant: +40 21 25 53 132
Cere oferta
Vă rugăm să completați următorul formular. Atenție! Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii!

    Ekomilk ULTRA PRO-Analizor de lapte cu ultrasunete – 85 măsuratori/oră

    Ekomilk ULTRA PRO-Analizor de lapte ultrasonic

    Robust, fiabil, analizor automat multi-parametru de lapte bazat pe tehnologia cu ultrasunete;

    Test rapid pentru Fat, Solide Nu Gras, Densitate, Adăugat Apă Proteină Punctul de congelare, pH, Temperatura, Aciditate Titrabilă, Conductivitate, Lactoză și Canal de Cremă de Lapte

        Ciclu de măsurare < 30 sec;
        85 – 90 măsurători pe oră;

    Caracteristici cheie

    Simplu în utilizare și întreținere, fiabil și automatizat;
            Analiza rapidă și cu costuri reduse:

    •   Nu se folosesc acid sau alte substanțe chimice;
    •   Este necesară o cantitate foarte mică de lapte;
    •   Timp scurt de măsurare și consum redus de energie;

            Alimentare 220V/110V AC sau 12V DC
            Reajustarea disponibilă pentru clienți a preciziei măsurătorilor;
            Garanție completă de un an;
            Suport pentru imprimanta termică serială;
            Interfaţă USB şi RS 232;
            Programul DATE LAPTE

    •   Colectaţi date despre lapte de la un analizor de lapte Ekomilk conectat prin cablu RS 232 la portul PC COM.

            Sistem de colectare a datelor

    •    Datele colectate: ID-ul vânzătorului, volum-litri, parametrii laptelui;
    •    Capabil să stocheze până la 120 de măsurători;
    •    Transferați datele pe PC cu programul Milk Data instalat prin cablu RS 323 sau USB

    Configurația de bază

    Parametrii lapte

    Domeniu de măsurare și precizie tipică

    Grasimi  

    De la  0,5% la 12% ± 0,01%

    Proteine

    De la 2% la 6% ± 0,2%

    Solid fara grasime (SNF)

    De la 6% la 12% ± 0,2%

    Densitate lapte

    1.0200 g/cm3 – 1.0400 g/cm3 ± 0.0005 g/cm3

    Punct congelare

    De la 0 la  -1,000°C ± 0,015°C

    Apă adăugată

    De la 0% la 60% ± 5%

    Opțiuni suplimentare

    Conductivitate

    2 – 10 mS/cm ±0.2% mS/cm (18°C)

    Lactoza

    De la 0.5% la 7% ±0.2%

    pH + t°C + aciditate titrabilă
    0,00 – 10 pH ±0,02
    0 – 50°C ±0.1°C
    °Th, % La, °SH, °D

    pH + t°C

    0,00 – 10 pH , ±0,02
    0 – 50°C ; ±0.1°C

    Canal cremă de lapte

    0 – 50°C cu precizie ±0,1°C

    grasime omogenizata: max 12%

    grăsime neomogenizată: max 20%

    Sistem de măsurare a conductivității laptelui

        Modificările conductivității laptelui depind de concentrația de ioni din lapte.
        Poate fi utilizat ca test de sănătate a ugerului (detectarea mastitei subclinice);
        Poate fi utilizat ca test de grad de evaporare a apei în producția de lapte de condens;
        Modificarea conductivității laptelui notifică rata de soluție de lapte praf (uscată).

    Aciditate Titratabila

        Această opțiune transformă valoarea pH-ului în aciditate titrabilă în °Th / %La / °SH / °D utilizând unul dintre cele trei tabele de corespondență (1 implicit și 2 articole de îmbrăcăminte de utilizator) stocate în memoria analizorului.

    Lactoză

        Lactoza din dizaharide reprezintă aproximativ 5% din conținutul de lapte. Măsurarea lactozei este importantă deoarece contribuie la proprietățile senzoriale și funcționale ale laptelui, determinând astfel calitatea produselor lactate.

    Imprimantă termică serială externă

        Imprimați o rețetă cu rezultatul măsurării curente.

    Coș
    Da-ți click în afară pentru a ascunde bara de comparare.
    Listă de comparare
    This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.