Reograf automat II – Y06, Yücebas Machinery
- Calibrare automată a aerului
- Sistem automat de dozare
- Poziționarea automată a aluatului, formarea aluatului, umflarea aluatului și curățarea aluatului
- Interfață redusă pentru operator
- Cameră de umflare a aluatului cu temperatură și umiditate controlate
- 3 camere de fermentare separate
- Ușor de urmărit pașii testului de pe PC-ul cu ecran tactil integrat
- Afișarea efectelor aditivilor/enzimelor
Reograful automat II funcționează în conformitate cu standardele pentru determinarea caracteristicilor reologice ale făinii și aluatului.
Caracteristicile reologice ale făinii și aluatului sunt determinate cu ajutorul aparatului „Automatic Rheograph II”. Făina, apa și soluția sunt amestecate în mixerul aparatului pentru a obține aluatul. Bucățile din aluat sunt preparate în forme adecvate prin extrudarea aluatului din mixer și plasarea în camerele de fermentare. Odată ce timpul de fermentare s-a terminat, bucățile din aluat sunt plasate pe brațul de poziționare automată, iar sistemul transportă bucățile din aluat în camera de umflare (creștere) a aluatului. Sub presiunea aerului, acestea se transformă în bule de aluat, iar sistemul se oprește când bulele de aluat se sparg din cauza deformării.
Următorii parametri sunt determinați în timpul testelor cu „Automatic Rheograph II”:
- Rezistență maximă (P)
- Extensibilitate, elasticitate (L)
- Energie, putere de coacere (W)
- Raportul P/L
- Indicele de elasticitate (Ie)
- Indicele de umflare (G)
Specificații tehnice:
Dimensiuni (LxÎxH): 750 x 930 x 750 Greutate netă: 120 kg Energie: 220 V CA, 50-60 Hz
Recenzii
Nu există recenzii până acum.