Glutomatic Sistem 2000, PerkinElmer

PreviousNext
image-brand

Pentru a afla mai multe detalii despre produs, te rugăm să completezi formularul de cerere ofertă.

Cere sfatul unui consultant
+40 21 255 31 32

Descriere

Sistemul Glutomatic® este compus din:

     - Glutomatic® 2000
     - Centrifugă de indice de gluten 2015
     - Glutork 2020
Plus o moară de laborator model  LM 3100 sau LM 120.

Sistemul Glutomatic® este utilizat în întreaga lume de mii de comercianți de cereale, de morari , de fabricanții de paste / tăiței si paine.

Caracteristici și Beneficii

  • Determinați cantitatea și calitatea glutenului

      Imbunătățiti calitatea produselor finite, asigurându-vă că materiile prime îndeplinesc specificațiile glutenului.                           

  • Standardul oficial mondial

Pentru comerțul internațional cu grâu și făină, cantitatea și calitatea glutenului determinate de sistemul Glutomatic® sunt de obicei specificate. Asigurați-vă că vânzătorul si cumpărătorul sunt de acord cu utilizarea standardului internațional. Aprobat în conformitate cu următoarele standarde:

     AACCI 38-12.02

     ICC / nr. 137/1, 155 și 158

     ISO 21415-2, 21415-4

     Metoda GAFTA 34: 2

  • Ușor de folosit

Se poate opera ușor de către personalul tehnic

  • Pentru făină și cereale

Folosind Sistemul Glutomatic® nu trebuie să produceți  făină pentru a determina caracteristicile glutenului pentru  grâu. Economisiți timp și costuri, deoarece metoda Indice glutenic  funcționează atât pentru făină, cât și pentru grâu măcinat.

  • Analiză rapidă

Un test complet durează mai puțin de 10 minute.

  • Determină adevăratul gluten

În timp ce glutenul este corelat cu proteinele, există o serie de cazuri în care  grâul are un conținut ridicat de proteine, dar nu are  gluten sau are o cantitate foarete mica de gluten. Sistemul Glutomatic® este singura modalitate de a ști cu siguranță.