Analizor textură salamuri, carne dulciuri şi alte produse alimentare, Zwick Roell

Cere oferta

0.00 RON (cu TVA)
Analizor textură salamuri, carne dulciuri şi alte produse alimentare
Cere sfatul unui consultant: +40 21 25 53 132
Cere oferta
Vă rugăm să completați următorul formular. Atenție! Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii!

    Analizor textură salamuri, carne dulciuri şi alte produse alimentare, Zwick Roell

    De ce și unde se realizează analiza texturii?

    Cercetare și dezvoltare a produselor:

    • Dezvoltarea de produse noi sau optimizarea celor existente.
    • Analizarea influențelor ingredientelor și proceselor asupra texturii alimentelor.
    • Evaluarea proprietăților senzoriale și a parametrilor obiectivi pentru a atinge o calitate constantă.

    Testarea calității:

    • Asigurarea conformității produselor cu standardele de calitate.
    • Monitorizarea consistenței produselor în timpul producției.
    • Detectarea și prevenirea variațiilor care pot afecta satisfacția consumatorilor.

    Unde se aplică analiza texturii?

    • În laboratoarele de cercetare și dezvoltare pentru inovații și optimizarea produselor.
    • În liniile de producție pentru controlul calității în timp real.
    • În testarea comparativă a produselor proprii față de cele ale competitorilor.
    • La furnizorii de materii prime și ambalaje pentru a evalua impactul asupra produsului final.

    Echipamente:

    Indentoare pentru determinarea durității produselor alimentare

    Utilizate în principal pentru teste de penetrare, având scopul de a determina duritatea alimentelor. Testele de acest tip sunt foarte răspândite și pot fi aplicate unei game variate de produse alimentare.

    Maşina de încercări Zwicki cu adaptoare şi soft speciale pentru testul texturii poate fi utilizată pentru masurare şi /sau efectuarea urmatoarelor tipuri de teste:

    • Vascozitatea
    • Fermitatea la compresiune şi extruziune
    • Test de penetrare cu bilă
    • Test ciclic de compresiune şi test de penetare
    • Test de forfecare cf Warner-Bratzler
    • Incovoiere în 3 puncte
    • Test de extruziune cu celula OTMS

    pe aceste produse:

    • carne şi produse din carne
    • dulciuri
    • snacksuri
    • fructe şi legume, proaspete sau conservate
    • teste pe ambalaje

    Recenzii

    Nu există recenzii până acum.

    Fii primul care adaugi o recenzie la „Analizor textură salamuri, carne dulciuri şi alte produse alimentare, Zwick Roell”

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Coș
    Da-ți click în afară pentru a ascunde bara de comparare.
    Listă de comparare
    Scroll to Top
    This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.