Customise Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorised as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyse the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customised advertisements based on the pages you visited previously and to analyse the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Centrifugă pentru indice glutenic Y08, Yücebas Machinery

Cere oferta

0.00 RON (cu TVA)
Centrifuga pentru determinarea indicelui glutenic Y08 – calitatea glutenului Exact la 30 de secunde dupa te
Cere sfatul unui consultant: +40 21 25 53 132
Cere oferta
Vă rugăm să completați următorul formular. Atenție! Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii!

    Centrifugă pentru indice glutenic Y08, Yücebas Machinery

    Centrifugă pentru determinarea indicelui glutenic Y08 – calitatea glutenului

    Exact la 30 de secunde după terminarea procesului de spălare a glutenului, se transferă bucată de gluten rezultată din spălare pe o casetă cu sită și se centrifugheaza timp de 1 minut la 6000 rpm în centrifugă .

    După încheierea centrifugarii, fractia de gluten care a rămas pe sită se înlătura cu ajutorul unei spatule și se cântărește. Fractia care a trecut prin sită se adaugă pe balanță și se însumează. Raportul dintre cantitatea de gluten rămasă pe sită față de cantitatea totală de gluten se numește Gluten Index – indice glutenic – și se exprimă în %. Cu cât este mai mare, mai aproape de 100%, cu atât calitatea glutenului este mai bună.

     Centrifugă are un capac de siguranță. Controlul centrifugii se realizează de la ecranul tactil, pe care pot fi vizualizate de asemenea durata testului, temperatura internă a aparatului, poziția încuietorii capacului, dată și ora.

    Avantaje:

     – Ușor de utilizat

    – Blocarea capacului de siguranță

    – Control direct de la ecranul tactil LCD

    Specificații tehnice :

    Dimensiuni (H x P x L): 260 mm x 320 mm x 220 mm

    Energie: 220 V 50 – 60 Hz

    Greutate netă: 14 Kg

    Coș
    Da-ți click în afară pentru a ascunde bara de comparare.
    Listă de comparare
    This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.